Mit tud egy olcsó tablet? Már húszezer forintért is van készülék.

Forrás: http://index.hu/tech/2012/09/14/mit_tud_egy_tablagep_huszezer_forintert/

Alkalmasak az emailezésre, a Facebook böngészésére és még sok egyébre. Mivel az iskolakezdési és a karácsony előtti vásárlási szezon idején könnyebben elcsábulunk a boltokban, 

Made in China

Hiába köztudott, hogy a világ legmenőbb okostelefonjait is többnyire Kínában gyártják, ez igazából senkit sem érdekel. A fejlesztésért felelős világcégek mindent erejükkel azért dolgoznak, hogy ezt elfeledtessék a vevőkkel, amiben nagy segítséget nyújt nekik ismert márkanevük, bejáratott reklámgépezetük. Sokkal nehezebb az eladók helyzete a B kategória esetében, amikor a Made in China felirat mellett egy ismeretlenül csengő márkanév látható a dobozon. Mert hiába szimpatikus az árcédula, nehéz eldönteni, hogy ahhoz elfogadható minőség is társul-e.
Hiány a szűkös beépített tárhely. Nem olyan vészes a helyzet, mint néhány olcsó okostelefonnál, amelyekben néhány program telepítése után elfogy a beépített tárhely. A Ghoo tabletre nyugodtan feltelepíthetünk több tucat programot, és csak annak érdemes beszereznie egy 8 vagy 16 gigabájtos microSD memóriakártyát, aki filmeket és zenéket is fogyasztana a tableten.

 Az Excel-, Word- és Powerpoint-fájlok kezelhetők. Nagyon érezhető, hogy az Android 4.0.4-es verziója fut a gépen, mert tűrhető sebességgel lapozhatunk a menüben. Feltéve, hogy nem fut a háttérben kettőnél több program. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése